Shoppen Antwerpen

Shoppen Antwerpen

Shoppen Antwerpen, winkelen is voor veel mensen een grote hobby. Heerlijk door een stad lopen en allemaal kleding bekijken en passen. Of andere leuke winkeltjes bekijken met boeken, knutselspul, interieur decoratie, keuken materiaal of nog veel meer. Hoe leuk is het dan om dan ook een stad te ontdekken die je nog nooit of niet vaak gezien hebt. Dat zou bijvoorbeeld Antwerpen kunnen zijn. Even een weekend je er op uit naar Antwerpen, hier een aantal leuke dingen en plekjes in Antwerpen die het waard zijn om te bezoeken.

Aan het shoppen Antwerpen

Net als elke andere grote stad is Antwerpen ook een stad waar je veel winkels hebt. Maar ook van alle soorten winkels. Hier een aantal kledingmerken waar je winkels van hebt in Antwerpen:

 1. The North Face
 2. Nike store
 3. Urban outfitters
 4. Stone Island
 5. Levi’s
 6. ONLY
 7. Pull&Bear
 8. SKECHERS
 9. PME Legend
 10. Vans

Er zijn natuurlijk nog veel meer merken te vinden in Antwerpen. Om te shoppen is dit wel echt een stad die het waard is om te bezoeken. Je hebt namelijk verschillende stukjes in de stad met leuke winkelstraatjes. Veel van de winkels zal je ook voorbij zien komen in Nederland maar ook een aantal die je waarschijnlijk nog nooit gezien of gehoord hebt. Dus als je nog een weekendje weg wil met je partner of met een vriend(in), kan een groep natuurlijk ook. Dan is shoppen in Antwerpen wel een aanrader.

Wat is er nog meer in Antwerpen

Nu hebben we het natuurlijk over shoppen gehad, maar er is meer in de stad dan alleen shoppen. Maar wat is er dan nog meer toe doen in een stad zoals Antwerpen? Hier een aantal voorbeelden:

 • Ontdek de stedelijke beroemdheden uit het verleden. In Antwerpen zijn een aantal museums die gelinkt zijn aan mensen die daar in het verleden geboren zijn of later heen zijn verhuisd die bekend zijn geworden, dus denk dan aan schilders, modeontwerpers, sporters en nog meer.
 • Wandelen. Rond de stad heb je een aantal mooie wandelroutes waar je mooi uitzicht hebt op de stad en kan genieten van de mooie natuur die er is. Ook kan je in de stad door een aantal parkjes wandelen.
 • Op naar de dierentuin. Net als een aantal steden in Nederland heeft ook Antwerpen een eigen dierentuin, dus als het niet al te heet weer is zou ik als ik jou was even een kijkje nemen in de dierentuin van Antwerpen.
 • Geniet van het eten. Wat is er nou leuker dan shoppen, wandelen, dieren bekijken en dan door de dag ook nog kunnen genieten van heerlijk eten. Dat is hier namelijk eenvoudig. Er zijn veel leuke en gezellige plekjes in de stad waar je lekker kan eten en genieten. 

Antwerpen

Net als veel steden is hier zo ontzettend veel te beleven dat je er beter zelf heen kan om alles te ervaren en zo zelf te bepalen of shoppen Antwerpen het echt waard is of dat je liever naar een andere stad gaat.